Citroen c3 mi je zelo dobro služil

Že kar nekaj let nazaj, sem opravil svoj izpit za avto. No takrat pa sem si tudi kupil svoj prvi avto, s katerim pa sem naredil ogromno kilometrov, ter sem se lahko tako odpeljal kamorkoli sem si želel, kar pa mi je res dalo nekakšno svobodo, ki sem jo takrat tudi rabil. 

No tako pa je od tega, ko sem opravil izpit za avto, minilo že kar nekaj let. Tako pa sem tudi od takrat do sedaj, imel isti avto, torej ta moj prvi avto, kateri pa je sedaj že bil res kar star, ter je bila tako počasi potrebna že menjava. Prav tako pa imam sedaj tudi družino, ter sem tudi že zaradi tega, torej zaradi same varnosti, želel kupiti nov avto. 

Citroen c3 mi je zelo dobro služil

Že kar nekaj časa pa sem sedaj imel nagledana vozila Citroen. Tako pa so mi ta vozila bila že od nekdaj všeč, saj so zelo zanesljiva, ter bi bil tako to zelo dober nakup. Najbolj od vseh, pa me je začel zanimati Citroen c3, saj se mi je zdelo, da je to popoln družinski avto, saj ima tudi nekoliko več prostora, tako da bi se lahko brez težav v njemu vozili 4je ljudje, pa tudi 5 po potrebi.

No zato pa sem se odpravil do poslovalnice Citroen, da bi si lahko ta avto ogledal še v živo, saj bi potem lahko dobil veliko boljšo idejo, kakšen sploh je ta avto in pa če bo primeren zame in za mojo družino, glede na naše potrebe, ki jih imamo po avtu.

No ko pa mi so ga tam predstavili in pa ko sem ga odpeljal še kakšen krog, kot testno vožnjo, pa sem bil tedaj čisto prepričan, da bi lahko bil ta nakup, torej Citroen c3, res popoln za mojo družino in sem se tako tudi odločil za nakup.