Izjemno veliko povpraševanje, ki ga ima strešna kritina v letošnji sezoni

Ravno danes, ko imam, ne vem, koliko ponudb pripravit, ker ima strešna kritina v tem času največ povpraševanje, pa je prišel še sosed v salon, ker me je prosil za eno uslugo. Žal ga pa ne morem prestaviti, ker je tudi on meni že večkrat pomagal in bi bila skrajno nevljudna.

Takoj mi je šlo pol ure časa za to, da sem uskladila z njim vse kar sem imela za uskladit, saj če bo šlo to skozi, me lahko, da čaka eno večje naročilo. Žal pa ni nujno, da bo šlo skozi, ker ni vse odvisno od mene. Moje ponudbe so me seveda počakale in takoj, ko je odšel, sem imela cel kup dela. Toliko povpraševanj, ki jih ima strešna kritina ta teden, jih ni imela še nikoli, se mi zdi. Ali pa sem si samo jaz naredila tako čuden načrt s temi ponudbami, da imam samo danes take, kjer je strešna kritina na njih. No, nekje je še kaj drugega ne samo strešna kritina, kar pomeni, da bom ta teden oddala ven, za kar lep znesek ponudb. Običajno se jih okoli sedemdeset odstotkov realizira. Kar pomeni, da bo to zelo dober teden.

Če bo pa še tisti malce večji posel šel skozi, pa lahko, da bom dobila še malce boljšo nagrado, kar se pa tudi zelo veselim. Tako, da je ta usluga, ki jo delam v resnici vzajemna usluga. Nobeden ne bo ostal praznih rok. Ne bo sicer vključena strešna kritina, ker ga zanima nekaj popolnoma drugega. Bo pa zato nekaj bolj zanimivega.

Ko sem nadaljevala delo, sem se zakopala za štiri ure v izdelavo ponudb, tako globoko, da niti nisem vedela, kaj se dogaja okoli mene. Vse sem naredila in poslala in še vedno mi je ostala dobra ura, za to, da naredim še kaj, ampak nisem vedela več kaj. Zato sem šla pogledat v razstavni del salona, ali je strešna kritina še vedno tako lepo razstavljena, kolikor je bila prej.

Izjemno veliko povpraševanje, ki ga ima strešna kritina v letošnji sezoni