Je živa voda, mit ali resnica

Dolgo časa sem razmišljala, ali je živa voda, mit ali resnica. Veliko je izdelkov, ki nimajo nege bistvenega učinka, ampak ljudje kar verjamejo, da to pomaga. Meni se marsikakšna stvar zdi bolj kot ne nakup mačka v vreči. Nekaj takih stvari sem že kupila in potem ugotovila, da nimajo učinka. Zato sem tudi nehala verjeti vsaki stvari, ki jo preberem ali najdem. Zlasti sem skeptična do nekih novih izdelkov, ki se pojavijo na trgu in vsi začnejo govoriti o tem. Čeprav kar sem prebrala o tem, da je živa voda, in zakaj takšna voda ni vel na svet pravilo, se mi je zdelo, kar smiselno. Vseeno sem pa potrebovala dolgo lasa, da sem naredila test s tem, da vidim, kaj je res in kaj ne.

Je živa voda, mit ali resnica 

Ko sem kupila destilator in spila prvič vodo, ki naj bi bila živa voda, sem občutila zelo veliko razliko v samem okusu vode. Res, da vos nima okusa, ampak se je čutila, da je voda drugačna. Predvsem boj pitna. Ne vem, če je okus ravno prava beseda za ta vodo, ki naj bi bila živa voda, v primerjavi z navadno vodo. Nekaj dni sem spila le liter takšne vode in zdelo se mi je, da se red bolje počutim. Nadaljevala sem tako kaše teden, potem mi je pa telo samo povedalo, da bi takšno vodo pilo večkrat na dan. Prav zaželela sem si jo.

Sledilo je seveda to, da sem si na dan pripravila približno tri litre takšne vode, ki sem jo spila. Po nekaj tednih sem opazila, da je moja koža boj mehka in morda celo bolje navlažena. Tudi počutje v telesu je bilo mnog bolj lahkotno. Po vsem tem lahko po dobrem mesecu dni res rečem, da je nekaj na tem, da je živa voda, nekaj, kar telo potrebuje, in da bi morali uporabljati naprave, ki to naredijo.