Lonci za rože so res zelo pomembni

Nekaj časa nazaj mi je sodelavka prinesla nekaj rož, ki jih je imela odveč. Rekla je, da mi jih je prinesla ravno toliko, da vidi, če so mi katera všeč. Meni so definitivno vse rože všeč in nikoli ne morem reči ne. Ko mi je pokazala te rože sem takoj dobila vizijo in idejo, kam bi jih lahko dala. Sodelavka je bila res zelo vesela, da se je lahko hkrati znebila rož ampak je vedela, da ne bodo šle v smeti.

Lonci za rože so res zelo pomembni

Ker mi je prinesla res zelo velike rože. Sem vedela, da bom za to potrebovala tudi zelo velike lonce, ki pa jih doma nisem imela. Lonci za rože, ki sem jih imela doma, so bili res zelo majhni in ravno zato sem se tisti dan moral odpraviti v trgovino. V trgovini so bili lonci za rože res zelo različni, tako da sem imela zelo veliko izbire. Končno sem jih nekaj izbrala ter jih tudi kupila in prinesla domov. Doma sem imela še nekaj zemlje, ki sem jo tako ali drugače morala porabiti, tako, da se je vse zelo lepo izšlo. Lonci za rože so tako pristali na mojih okenskih policah in notri so bile res najlepše rože. Bila sem zelo vesela, da sem dobila spet nek dodatek za moj dom. Rože lahko res zelo polepšajo celoten prostor in pa predvsem naredijo prostor zelo domač. To je nekaj, kar je meni definitivno zelo pomembnega, saj si vedno želim to, da bi se počutila domače. Rože so res zelo enostavna zadeva, ki ti lahko to omogoči.

Lonci za rože so bili ravno pravšnje, tako da nisem imela nič od več prostora ali pa premalo prostora. Očitno imam že toliko rastlin doma, da točno vem, kakšno velikost lonca je potrebno kupiti za določene rože. Definitivno sem že domača na tem področju.