Nova navtična trgovina bo poskrbela za naše poletne počitnice

Letošnje vroče poletne dni bomo preživljali nekoliko drugače, kot smo to počeli do zdaj. Odločili smo se, da počitnice začnemo preživljati aktivno, zato je bil najem jadrnice prvo, kar nam je padlo na pamet. Nova navtična trgovina AS boats je poskrbela, da so bile počitnice še pred poletjem splanirane.

Kot nalašč se je v neposredni bližini naše hiše še pred poletjem odprla navtična trgovina, kjer so nam strokovnjaki z vsem svojim znanjem in izkušnjami pomagali pri uresničitvi zastavljenih ciljev za poletne počitnice. Nova navtična trgovina poleg prodaje jadrnic ponuja tudi najem in tako ljudem omogoča, da se pred nakupom najprej prepričajo, ali jim takšen način dopustovanja sploh ustreza. Če me vprašate, kaj vse ponuja navtična trgovina AS boats, bi odgovor težko strnila v eno poved. Na prodajnih policah trgovine lahko najdete različne vrste verig, karabinov, kompasov, mornarskih zastav, vesel in ostalih visokokakovostnih navtičnih pripomočkov. Prepričana sem, da se bo našlo kaj tudi za najbolj zahtevne navtične navdušence. V primeru, da še nimate opravljenega izpita za voditelja čolna, vam navtična trgovina ponuja tudi to možnost. Te vrste izobraževanja in upravljanja izpita za plovila izvaja kar v sami poslovalnici. V zgornjih prostorih imajo namreč učilnice, kjer se dvakrat tedensko izvaja izobraževanje za pridobitev mednarodnega dovoljenja za upravljanje motornega čolna. Izpit za jadrnico v našem primeru ni potreben, saj ga je mož opravil že pred leti, ko sva imela v glavi idejo, da bova potovala po svetu skupaj z najino barko. Takšne dogodivščine sicer nisva uresničila, vendar bova delček te ideje prenesla v letošnje dopustovanje skupaj z otroki.

Strokovnjaki na področju navtike so nam s svojim znanjem ter izkušnjami res bili v veliko pomoč pri izbiri ustrezne jadrnice za našo družino. Nova navtična trgovina AS boats nas je s svojo raznoliko ponudbo jadrnic popolnoma navdušila in prepričana sem, da naš obisk ni bil zadnji.