AirJordan čevlji so me popolnoma prevzeli

Že odkar sem stopil v srednjo šolo, sem se začel zelo zanimati za razne čevlje in superge. Tako pa sem takrat začel kupovati kar nekaj novih čevljev, kjer pa so bili vsi kakšne dobre znamke. Skozi leta pa sem se nato nekako najbolj navezal na znamko Nike, saj mi je ta znamka nudila največ raznolikih modelov, ki so mi bili zelo všeč. To pa mi je omogočilo, da sem si skozi svoja srednješolska leta ustvaril kar veliko zbirko raznih Nike čevljev, kjer pa so mi bili vsi zelo všeč.

Ko pa opazujem to svojo zbirko, pa lahko zelo hitro opazim, da se med vsemi temi mojimi čevlji, največkrat pojavijo Nike AirJordan čevlji. Tako pa med kupovanjem novih čevljev, nikoli nisem sploh opazil, da zelo veliko pozornosti namenjam ravno modelu AirJordan. Tako pa je bilo to popolnoma podzavestno, vendar lahko hitro vidim zakaj so me tako prevzele, saj mi je ta model čevlja zelo všeč.

AirJordan pa mi je tako k srcu zrasel, saj so mi bili tisti osnovni, originalni, modeli tega čevlja, ko je bil standarden tip AirJordan high, zelo všeč ker so bili raznoliki od ostalih, saj so imeli značilno visoko obliko, ter se je čevelj povzpel še do gležnja, kjer pa se ostali značilni Nike modeli čevljev niso povzpeli tako visoko.

Prav tako pa mi je bila zelo všeč, pri čevljih AirJordan, njihova specifična kombinacija barv. Večina čevljev je bilo belih, kjer so imeli črn Nike znak, nato pa so se med posameznimi modeli, razlikovale dodatne barve, kjer pa je bila po navadi prisotna le še ena dodatna barva. Tako pa je bila vsaka barva raznolika, ter je lahko dala čevlju popolnoma novo vzdušje, kar pa me je konec koncev tudi tako navdušilo, da sem si privoščil toliko različnih čevljev AirJordan, kjer pa niti enega nakupa ne obžalujem.

AirJordan čevlji so me popolnoma prevzeli