Apartma na Obali je nekaj kar se jaz veselim prav vsako poletje

Vsako leto ko se je zaključilo šolsko leto, sem se vedno veselila kaj me čaka med poletjem. vsako leto smo se odločili da gremo na morje. kateri otrok pa se tega ne bi veselil? mama je vedno gledala po spletu kateri apartma na Obali bi bil primeren za našo družino. Iti za en teden nekam drugam in spati nekje drugje je bila meni vedno zelo zanimiva dogodivščina. Spiš v neki tuji postelji, kuhaš kavo v neki tuji kuhinji in gledaš televizijo v nekem tujem domu. To je bilo meni vedno zanimivo.

Apartma na Obali je nekaj kar se jaz veselim prav vsako poletje

Vsako leto smo se odločili da bomo ostali Sloveniji. Slovenska Obala je namreč zelo lepa in res nismo videli razloga, da bi šli kam drugam. Je pa seveda vedno bil nek proces. Mama je iskala apartma na Obali, mi pa smo ta čas spakirali naše kovčke. Z bratom sva že delala različne plane, kaj vse bova delala na plaži. Oče je bil vedno tisti, ki je razmišljal, kaj bomo jedli na Obali, saj je hrana na Obali res nekaj posebnega.

Ko je mama našla primeren apartma na obali smo se vsi zelo veseli. postavili smo datume in komaj čakali da pride. Mama in oče sta si seveda morala vzeti dopust, midva z bratom pa sva že tako ali drugače bila na počitnicah. Končno je kovček spakirala tudi naša mama in prišel je čas, da se odpravimo. Ko smo prišli v ta apartma na Obali, smo najprej razpakirali kovčke in midva z bratom sva takoj prisilila starše da gremo na plažo. na plaži sva se naužila sonca in slane vode, ter se igrala z žogami in podobno.

Vedno smo si tudi ogledali mesto v katerem smo bili in pojedli kaj zanimivega, da je bil oče vesel. Mama je vedno oboževala sprehode, zato smo vedno poskrbeli, da smo tudi to imeli na našem spisku stvari, ki jih želimo narediti. Tisti teden počitnic je vedno minil zelo hitro in res nismo hoteli iti domov.