Foto knjige so lahko vaša rešitev, da bodo slike vedno urejene

Imate kaj slabe vesti, ko na računalniku vidite polno neurejenih slik? Se vam to pogosto dogaja? Če imate ta problem potem so foto knjige lahko velika rešitev za vas, ker boste lahko vse slike uredili z malo truda.

Pri nas je bilo isto, vse slike smo imeli na računalniku, po možnosti še podvojene, da se le ne bi kaj izbrisale. Nekaj časa jih je urejal mož, potem spet jaz in tako je bilo vse pomešano, Prav žalostna sem bila, ko sem videla vse te neurejene slike in imela sem slabo vest, da tega še nisem uredila. Tako sem se odločila, da bom vse slike uredila in tega ne bom povedala, mojemu možu, presenetila ga bom, ko bo vse končano.

Seveda so bile foto knjige moja rešitev, to je res super zadeva, če želiš slike urediti v najkrajšem času. Res je, da to ni najcenejši način, obstajajo cenejši, a ti se očitno pri nas niso odnesli, tako bodo sedaj nastale foto knjige, katere nam bodo obujale spomine in ne slabe vesti. Ker sem morala narediti več foto knjig, me je to kar drago stalo. A zavedala sem se, da je ta strošek največji, ker so nastale foto knjige za nazaj, sedaj pa se to ne bo več dogajalo, ker jih bom urejala sprosti.

Seveda sem dobila željo, da bi slike uredila sama, a sem vedela, da bo tako tudi ostalo in slike spet ne bodo zložene in urejene, če pa bom dala v foto knjige, pa bo stvar sigurno rešena. 

Na koncu sem imela vse slike urejene, foto knjige so končno bile doma in moža sem presenetila, ko sem mu vse skupaj pokazala. Zelo je bil vesel, da so se slike končno uredile in da bo lahko tudi on vzel v roke foto knjige in jih pogledal kadarkoli bo želel.