Keramika imitacija marmorja je bila odlična za našo kopalnico

Že kar nekaj časa, sem sedaj imel doma namen nekoliko renovirati naš kopalniški prostor. S tem pa sem želel predvsem poskrbeti za to, da bi naša kopalnica izgledala nekoliko bolj moderno. No tako pa je to vključevalo renovacijo vsega, od talnih in stenskih površin, do kopalniškega pohištva.

Keramika imitacija marmorja je bila odlična za našo kopalnico

No tako pa sem se tukaj najbolj fokusiral na talne in stenske obloge. Zelo privlačna ideja mi je bila, da bi lahko nekako imitiral izgled marmorja na tleh in stenah, saj bi bilo to res zelo lepo in elegantno. No tako pa sem se nato spomnil, da bi lahko bila keramika imitacija marmorja, popolna izbira za to, kar želim doseči.

No tako pa sem se malo odpravil na splet, da bi videl, kje se da keramika imitacija marmorja sploh kupiti, oziroma kje bi lahko dobil čim boljšo kupčijo. No po nekaj iskanja na spletu, pa sem našel par trgovin, ki so bile obetavne.

Tako pa sem se odpravil do teh trgovin, saj sem si lahko tako ogledal, kakšna je keramika imitacija marmorja, še v živo, saj bi tako lahko dobil veliko boljši občutek samega izgleda keramike. No po ogledu različnih opcij, pa nam je bila ena keramika imitacija marmorja še posebej všeč, saj je bila ta nekoliko temnejša, kar pa smo želeli.

Sedaj pa je bilo potrebno le še kupiti vso potrebno kopalniško pohištvo, tako da bi lahko začeli z našo renovacijo in pa modernizacijo kopalnice. No kopalniško pohištvo pa ni bilo tak problem najti, tako da smo to kar hitro lahko našli. Po inštalaciji pohištva in pa teh čudovitih keramičnih ploščic z imitacijo marmorja, pa je naša kopalnica dobila povsem novo vzdušje in pa izgled. Keramika imitacija marmorja je res dala nek magični občutek tej kopalnici, saj je marmor res zelo lepo oblikovan, kjer pa keramika imitacija marmorja naredi res odlično repliko.