Novo kopalniško pohištvo je popolnoma spremenilo našo kopalnico

Kar nekaj časa smo živeli že v isti hiši, ter nas je že kar nekaj časa motilo naše kopalniško pohištvo. To pa zato, ker je bilo že v zelo slabem stanju, poleg tega pa je bilo že malo zastarelo. To pa se je tudi videlo, še najbolj, na kopalniških ploščicah, ki pa so bile okrašene s zelo staromodnim vzorcem, poleg tega pa jih je bilo že kar nekaj popokanih.

 

Novo kopalniško pohištvo je popolnoma spremenilo našo kopalnico

 

Zato pa smo se odločili, da bomo sedja nekaj denarja namenili kopalnici, ter si tako  priskrbeli novo kopalniško pohištvo, nato pa bi še poskrbeli za nove ploščice, saj so te potrebovale še največ obnove. Tako pa smo začeli iskati razne trgovine in pa prodajalne, kjer bi lahko našli razno kopalniško pohištvo. Ker pa smo imeli specifične želje, kako smo želeli, da bi naše kopalniško pohištvo izgledalo, smo si najprej ogledali kolekcijo po več trgovinah, nato pa sklenili, katero nam je bilo najbolj všeč.

Zanimivo pa nam je bilo, da smo opazili, da ima več različnih trgovin na voljo isti izdelek, vendar se cene razlikujejo. Tako pa smo bili zelo veseli, da smo si ogledali več trgovin, saj smo s tem lahko prihranili tudi nekaj denarja.

Tako pa nas je na koncu le še čakalo, da smo vse izdelke kupili, ter nato to kopalniško pohištvo namestili doma. Za to delo, pa smo seveda potrebovali pomoč delavcev, ki so nam inštalirali vso kopalniško pohištvo. Potrebno pa si je bilo tudi priskrbeti kopalniške ploščice, za kar pa smo si ogledali razne kolekcije po spletu. Nato pa smo našli prodajalno, ki nam je nudila cenovno dostopne in pa kvalitetne ploščice, tako da smo vedeli, kje jih bomo kupili.

Na koncu smo torej le še položili ploščice, tako po tleh, kot po stenah, ter je bila nato naša kopalnica končana in pa povsem obnovljena, kar je dajalo novo vzdušje.