Pos terminal je nekaj zelo uporabnega

Ko sem bila stara 17 let, sem nekako dobila svojo prvo bančno kartico. To sem dobila predvsem zato, ker sem se odločila, da bom šla na prakso v tujino in tam sem definitivno potrebovala neko bančno kartico. Tega sem se seveda zelo veselila, ampak nisem se veselila kartice zaradi potovanja, ampak zaradi nečesa drugega. Bančne kartice sem se zelo veselila samo zaradi tega, ker bom končno lahko preizkusila pos terminal. Pos terminal je bil nekaj, kar me je vedno zelo zanimalo, saj sem vedno opazovala, kako deluje, še posebej, ko sem šla v trgovino z očetom.

Pos terminal je nekaj zelo uporabnega

Pos terminal je danes definitivno nekaj, kar je v čisto vsaki trgovini. Je zelo uporabna zadeva, saj poteka zelo hitro in ni nobenih večjih problemov s tem. Ravno, zato sem se tudi sama tega veselila. Ko sem prvič šla v trgovino, sem seveda kupila nekaj stvari ter takoj, ko sem prišla na blagajno, sem bila res zelo vesela in komaj sem čakala, da me vpraša za način plačila. Lepo sem rekla punci, da bom plačala s kartico in tako mi je takoj pokazala, ki je pos terminal. Ko sem videla tisti pos terminal sem seveda samo prislonila kartico nanj in tako je zapiskalo. To je bila seveda zelo lepa prva izkušnja, saj tega nikoli nisem imela priložnosti narediti jaz.

Potem pa sem tudi začela delati kot študentka na pošti, kjer se tudi uporablja pos terminal. Takrat pa sem jaz bila na drugi strani ter jaz sem bila tista, ki je pos terminal tudi opravljala. Tudi tega sem se zelo veselila, saj sem prvič videla, kako poteka samo delo s pos terminalom in kako se sploh ga uporablja. Bila je zelo lepa izkušnja in veliko sem se naučila. Pos terminal pa je definitivno nekaj, kar je meni zelo všeč in je res zelo prijetno ga uporabljati.