Razmišljam o tem, da bi mobilni operater kmalu poskrbel za nov telefon

Toliko let je že, odkar isti mobilni operater skrbi za to, da moji klici, mobilni podatki in vse, kar potrebujem glede mobilnega telefona poteka normalno, da niti ne vem, da drugi obstajajo. Niti enkrat mi ni na misel prišlo, da bi operaterja zamenjala, saj sem popolnoma zadovoljna s tem, kar mi trenutni mobilni operater nudi, ki je resnično ugoden.

To sem začela razmišljati tele dni, ker sem ugotovila, da bi bil morda čas, da si kupim nov telefon. Dve leti sta minili, odkar sem kupila tega, ki ga imam sedaj in ravno slab mesec nazaj se ga odplačala. Sicer mi vse normalno deluje in se lahko tudi odločim, da malce denarja prihranim ali pa ga porabim za kaj drugega. Si pa vseeno želim nov telefon, ker sem bila vedno navajena, da po dveh letih zamenjam telefon.

Razmišljam o tem, da bi mobilni operater kmalu poskrbel za nov telefon

Še isti dan sem šla preverit ponudbo, ki jo ima moj mobilni operater, da se malce informiram glede ponudbe, ki je ta hip na trgu. Takoj sem videla, da ima mobilni operater toliko izdelkov v ponudbi, da bo to po vsej verjetnosti nekaj, s čimer se bom ukvarjala kakšen druge dan. Takrat sem imela le nekaj minut časa, kar je bilo pa absolutno premalo, da bi se s tem ukvarjala. Sem pa vsaj videla, da imam neskončno možnosti za izbiro, kar je zelo dobro.

Ampak najverjetneje se ta hip ne bom odločila za to, da bom šla v kakšen nov nakup, saj je moj telefon še vedno v zelo dobrem stanju. Lahko bi ga sicer prodala in vsaj nekaj zaslužila. Mislim, da bo tudi ta vrednost telefona padala, dlje, kot bom odlašala s prodajo. Možno je pa tudi, da bi ga v vsakem primeru prodala za dobro ceno in bil bila na istem. Ta hip bo mobilni operater verjetno služil le za to, da bom mobilno omrežje lahko uporabljala in bom imela kar obstoječi telefon.