Še vedno vreme ni pravo, da izpit za čoln izkoristim na morju

Minil je komaj mesec dni, odkar sem naredila izpit za čoln vreme, pa še, kar ni pravo, da bi lahko izkoristila moje znanje nekje na morju. Bolj, ko gledam, kako se bo, kaj vreme odvijalo v prihodnjih dneh, bolj imama občutek, da bom morala počakati še kakšen mesec, preden bom lahko uživala na morju. Plavati še vedno ne bom mogla v to sem prepričana, bom pa zagotovo lahko novo izkoristila znanje, ki ga imam.

Še vedno vreme ni pravo, da izpit za čoln izkoristim na morju

Moram reči, da mi je sam izpit za čoln kar hitro šel do rok. Mislila sem, da bo težje in da mi bo vzelo več časa in energije, pa sem se uštela. To je v resnici kar zelo dober znank in moram reči, da sedaj nimam nobenega strahu, da bi sama šla kam s čolnom. Vseeno sem mislila, da bo vse skupaj težje in da bom imela več strahu okoli tega, da bi šla sama na morje s čolnom, ker sem pa izpit za čoln naredila z odliko, pa vidim, da me ne more prav nič skrbeti.

Danes sem šla ponovno pregledat čoln, kdaj se naužijem pogleda in da lahko že malce sanjarim o tem, kako bo na morju. Tako se veselim vsega. Ne le zato, ker bom lahko izpit za čoln končno spravila v uporabo, ampak, ker vem, da bo lahko mnogo vel časa zunaj in bo vzdušje zunaj mnogo bolj prijetno, kot je sedaj. Sedaj samo, da no spomnim več, me začne zebsti in prav nič kaj mi ne ustreza niti misel, da bi bila več zunaj, kot je treba. Čeprav me zelo mika, da bi izpit za čoln malce izkoristila, si niti najmanj ne predstavljam, kako bi bilo sedaj v teh temperaturah pluti na morju.

Vseeno se vidim na morju v kratkih rokavih vsaj, če ne tudi v kratkih hlačah in uživam sproščena, kakor pa, da vsak način želim izkoristiti izpit za čoln in se tam vsa zadelana kakor Eskim.