Za moj rojstni dan sem priredil zabavo

Nekaj časa nazaj, sem se moral začeti nekoliko organizirati, da bi pripravil zabavo za moj rojstni dan. Tako pa se je bližal moj dvajseti rojstni dan, kar pa je pomenilo, da sem želel prirediti zabavo, kjer bi se lahko malo pozabavali s prijatelji, ter bi jih tako tudi malo počastil, saj smo imeli po navadi takšno navado za okrogle rojstne dneve.

Tako pa sem najprej rezerviral nek piknik plac, saj sem imel rojstni dan sredi poletja, ter smo tako lahko bili zunaj in nas pri temu ne bi zeblo. Nato, ko pa sem našel ustrezen termin, okoli mojega rojstnega dneva, ko je bil piknik plac prost, pa sem povabil vse moje prijatelje, da bi se mi pridružili na ta dan.

Tako pa sem nato moral le še počakati, da so mi vsi, ki bi prišli potrdili, tako da sem lahko vedel, koliko pijače in pa hrane bo potrebno kupiti. No tako pa je bilo že vse zrihtano in priskrbljeno, tako da je bilo sedaj potrebno le še počakati, da pride ta dan, ko bomo skupaj praznovali moj rojstni dan, česar pa sem se že zelo veselil.

Ko pa je le prišel ta dan, pa so me vsi prijatelji zelo lepo presenetili, saj so mi prinesli rojstnodnevno darilo, ki pa mi je bilo zelo všeč. Tako pa smo se nato lahko družili čel večer in pa tudi do jutranjih ur, saj smo se zelo zabavali. Prav tako pa sem bil zelo vesel, ker so prišli prav vsi prijatelji, ki sem jih povabil, ter so me tudi v temu smislu za rojstni dan zelo pozitivno presenetili.

Za moj rojstni dan sem priredil zabavo

Tako pa je bila moja rojstnodnevna zabava zelo zabavna in pa uspešna, ter sem zelo hvaležen vsem prijateljem, ki so prišli na to zabavo, saj sem porabil kar nekaj denarja za samo rezervacijo piknik placa in pa za vso pijačo in hrano.