Zadnje čase je ura Breitling zelo opažena

Zadnje čase so Breitling ure nekaj, kar zelo pogosto vidim. Ali jih vidim v kakšni trgovini ali pa jo ima nekdo na roki. Najbolj me pa preseneča to, da takoj vem, da je to takšna ura. Res se nisem imela za tako veliko poznavalko, ampak sem več kot očitno to postala čisto nepričakovano. 

Zadnje čase sem brala zelo veliko o prestižnih izdelkih, kjer je bilo zelo veliko člankov o različnih urah. Med njimi je bila zelo pogosto omenjena kakšna Breitling ura, članek mi je bil pa tudi vedno zelo všeč. Posledično sem si zelo veliko informacij zapomnila in vedno sem pogledala vse fotografije, kjer so bile Breitling ure, najbrž zato, ker so bile res lepe. Sedaj pa deluje kakor, da imam senzor za te ure in jih takoj opazim. Prijatelji so me že obtožili, da sem dobila nos za denar, ampak sploh ni v tem stvar. Verjamem pa, da lahko to tako izpade za nekoga, ki ne pozna ozadja. 

Zadnje čase je ura Breitling zelo opažena

Priznam, da me zanimajo dragi izdelki, ker me res zanima, zakaj in kako so prišli do take vrednosti. Vem, da je tukaj najprej kakovost in blagovna znamka, ampak kako je upravičena takšna cena mi pa vseeno ni popolnoma jasno. Najbolj me pa zanima kakšen je zaslužek pri takšnem izdelku. Ali je to standarden odstotek ali je manjši ali celo večji. Zlasti me zanima, kako ima lahko tako majhen izdelek, kot je ura Breitling takšno visoko ceno. Vem, da je zelo kakovostna, saj se to vidi takoj, vseeno me pa zanima kaj je tisti glavni faktor za takšno ceno. 

Z veseljem bi imela takšno uro, če bi si jo le lahko privoščila, ker je noro lepa. Že ko primeš takšno uro v roke, je občuten nepopisen, kaj šele, ko si jo zapneš okoli zapestja. Takrat absolutno vidiš, kaj je bistvo Breitling ure in zakaj bi jo takoj imel.